Szeretettel köszöntelek a T-Edd magad egészségessé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
T-Edd magad egészségessé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a T-Edd magad egészségessé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
T-Edd magad egészségessé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a T-Edd magad egészségessé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
T-Edd magad egészségessé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a T-Edd magad egészségessé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
T-Edd magad egészségessé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nektek is
kötelező minimum napi 3db aszalt szilva fogyasztása:
ASZALT SZILVA
Az utóbbi években egyre
többet hallani a sejtkárosító szabad
gyökökről, illetve az antioxidáns hatású
gyümölcsökről.
Táplálkozástudományi professzorok ezidáig
úgy vélték, hogy az erdei
gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb
szabadgyök-semlegesítő hatással,
azonban a legfrissebb kutatásokból kiderült,
hogy az aszalt szilva
jóval nagyobb antioxidánsdózissal
rendelkezik. Ezért immunrendszerünk
erősítése érdekében a téli és a tavaszi
időszakban különösen ajánlott
aszalt szilvát fogyasztani.
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot
és vitamint tartalmaz,
mint például egy maréknyi áfonya, ami
antioxidánsokban szintén gazdag.
Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin
tartalmának köszönhetően
óvja a sejteket, védelmet nyújt a
daganatos-, a szív- és érrendszeri
megbetegedések ellen, és az idegrendszert is
erősíti. Változó korba
lépő nőknek is ajánlott, mivel segít
visszafordítani a menopauza miatt
kialakult csontritkulás folyamatát.
Táplálkozáskutatók szerint az aszalt szilva
kiváló
immunrendszer-erősítő, ráadásul az áfonyával
ellentétben könnyebben
beszerezhető. Szakértők szerint az egészség
védelme és az
immunrendszer erősítése érdekében naponta három
aszalt szilvát
fogyasszunk. További pozitívumai: hashajtó,
vizelethajtó, szabályozza
az emésztést, ugyanakkor rostban is
rendkívül gazdag. Fogyasztásával
egyedül a cukorbetegeknek kell óvatosabban
bánni, mivel magas
cukortartalommal rendelkezik. 100 g aszalt szilva, 300 kalóriát
tartalmaz!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!